Imports definitius per al règim de pagament bàsic

07/11/2016

El Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient ha publicat els imports definitius per al règim de pagament bàsic a Espanya, una vegada ja ha finalitzat el període de presentació de sol·licituds de pagaments directes de la campanya 2015 i tancada l’assignació inicial definitiva dels nous drets de pagament bàsic vigents per al període 2015-2020 a cada productor.

barleyAl conjunt de l’Estat espanyol s’ha establert fins a 50 regions de pagament bàsic. L’import final disponible per a cadascuna de les regions agronòmiques es fixa en funció de les sol·licituds d’ajudes presentades a la campanya 2015, primer any d’aplicació del règim.

El valor anterior correspon a la mitjana de cada regió o referència regional i és el valor al que cada dret de pagament bàsic assignat a un productor tendirà progressivament  fins l’any 2019.

A la mateixa Ordre també s’ha fixat el nombre màxim de drets de pagament bàsic corresponents a cada regió.

Més informació

Orden AAA/1747/2016, de 26 de octubre, por la que se establecen los valores medios regionales definitivos y número máximo de derechos de pago básico, establecidos por asignación inicial, que caracterizan a cada una de las regiones del modelo de aplicación regional para el régimen de pago básico.